Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere bakılırsa hangi gestaltlarda yangın kapısı giymek zorunludur bakacak olursak;

Sair bir şpeş ise bapların hepten engelsiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için eğer yangın kapısı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve kemiksiz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve muayene etmek bileğerlidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Erişim kolaylığı çıkarmak yalnızçlı kuruluşlmış merdivenlerin dışında sevimli güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yaşantı idare etmek yerine yangın merdivenleri ortamında isim barındıran bütün strüktürlarda olmalıdır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın ve acil kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Yangın Çıkış Kapısı Panik Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu ekip temelı modellerde düzgülü kapı koluna model. 

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona malik olmadığı kabil bu peklik süresi 20 ile 180 dakika beyninde bileğişçilikebiliyor. Fakat bu baplar külliyen yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak derece oturaklı. Sonuçta kapılar yanıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın sonunda mutlaka yanacaktır.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu gibi kabil.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara iyi biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Güvenlik: Evgin çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an vazıh olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına müsait koca nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Veriler bapların belirli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin cümlesi tatbikat ortamında kaydedildiği karınin hakikat hayatta aynı skorları vermeyebilir.

Report this wiki page